Παρελθόν από την εθνική άρσης βαρών ο Χρήστος Κωνσταντινίδης

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Πύρρο Δήμα, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης υπέβαλλε την παραίτηση του από εθνικής προπονητής.

Παρελθόν από την εθνική άρσης βαρών ο Χρήστος Κωνσταντινίδης

Χαρακτηριστικά η επιστολή παραίτησης αναφέρει: «Λόγω των σοβαρών διαφωνιών μας ως προς τον τρόπο επιλογής αθλητών-τριών για την ένταξη στις εθνικές ομάδες ανδρών-γυναικών καθώς επίσης και του προπονητικού προγράμματος που πρέπει να εκτελείται σας υποβάλω την παραίτηση μου, αφού προηγουμένως σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη τιμή που μου κάνατε να μου εμπιστευτείτε τη θέση του εθνικού προπονητή άρσης βαρών από την αρχή του έτους έως και σήμερα.

Σας γνωρίζω ότι εάν η απόφαση μου δημιουργεί οποιαδήποτε αναταραχή ή αδυναμία λειτουργίας της εθνικής ομάδας μπορώ να παρατείνω την παραμονή μου ως προπονητής έως ότου βρεθεί αντικαταστάτης. Παρακαλώ ενημερώστε για κάθε περίπτωση εγγράφως

Χρήστος Κωνσταντινίδης».

Λακωνική ήταν η απάντηση της ΕΟΑΒ η οποία έκανε δεκτή την παραίτηση: «Σε απάντηση της επιστολής παραίτησης σας από τη θέση του εθνικού προπονητή η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της για την συμβολή σας στις επιτυχίες των αθλητών και την συνολική προσφορά σας στην εθνική ομάδα άρσης βαρών. Είμαστε βέβαια ότι θα συνεχίσετε να βοηθάτε το άθλημα και προσβλέπουμε σε μελλοντική πιθανή συνεργασία».