Στον Ολυμπιακό ο Ξύπας

Ο Έλληνας προπονητής θα αναλάβει το τμήμα Ιστιοπλοΐας των «ερυθρολεύκων». 

Στον Ολυμπιακό ο Ξύπας

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Ξύπα. Ο Έλληνας προπονητής θα αναλάβει χρέη τεχνικού στο τμήμα Ιστιοπλοΐας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O Oλυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Ξύπα, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη προπονητή στο τμήμα Ιστιοπλοΐας. Στις πρώτες του δηλώσεις στο olympiacossfp.gr ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κλήθηκα να συνεργαστώ με τον ιστορικότερο αθλητικό Σύλλογο της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Επιπλέον, αποτελεί τιμή μου το γεγονός ότι ο Σύλλογος μου εμπιστεύτηκε την επανεκκίνηση του Ιστιοπλοϊκού του τμήματος, που φιλοδοξεί να γίνει εφάμιλλο των άλλων τμημάτων του Συλλόγου.Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στο χώρο της Ιστιοπλοΐας ένα υγιές περιβάλλον, όπου θα μπορέσουμε να μυήσουμε τα παιδιά στα μυστικά της θάλασσάς και να τα βοηθήσουμε να την αγαπήσουν. Η συνεργάτιδά μου, προπονήτρια, Κατερίνα Ταβουλάρη και εγώ προσκαλούμε τους γονείς και τα παιδιά από ηλικία 6 ετών να έρθουν για να μας γνωρίσουν και να δοκιμάσουν το συναρπαστικό άθλημα της Ιστιοπλοΐας, προκειμένου να ενταχθούν στη μεγάλη μας οικογένεια, εκείνη του Ολυμπιακού».