ΜΜΑ: Έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του Άντονι Τζόνσον

Αρκετές ώρες μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου του Άντονι Τζόνσον μόλις στα 38 του χρόνια, αποκαλύφθηκε πως ο άτυχος Αμερικανός μαχητής του ΜΜΑ έπασχε από καρκίνο του αίματος.

ΜΜΑ: Έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του Άντονι Τζόνσον

H οικογένεια των μικτών πολεμικών τεχνών θρηνεί τον αδόκητο και πρόωρο χαμό του Άντονι Τζόνσον, ενός από τους πιο εκρηκτικούς αθλητές που έχουν αγωνιστεί ποτέ στη μεγαλύτερη σκηνή του ΜΜΑ παγκοσμίως, στο UFC.

O «Rumble» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών, όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το fosonline.gr, με την είδηση να προκαλεί εύλογα σοκ στις τάξεις συναθλητών, φίλων των πολεμικών τεχνών και όχι μόνο.

Αρκετές ώρες αργότερα έγινε γνωστή και η αιτία θανάτου του Τζόνσον, με τον πασίγνωστο Αμερικανό ρεπόρτερ Κέβιν Αϊόλι να αποκαλύπτει πως ο συμπατριώτης του έπασχε από καρκίνο του αίματος τύπου Non-Hodgkin lymphoma.

Ο Τζόνσον πέθανε από ανεπάρκεια οργάνων, η οποία προκλήθηκε από τη συγκεκριμένη ασθένεια. Σύμφωνα με μια μελέτη μεγάλου πληθυσμού που δημοσιεύθηκε στη Σουηδία, εκτιμάται ότι το Non-Hodgkin lymphoma εμφανίζεται σε μόλις 1,2 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο πληθυσμού.