Ο Κολοσσός Ρόδου στηρίζει την 4η HISTORICA

«Πεντάλ» με την 4η Historica θα κάνει ο Κολοσσός Ρόδου.

Ο Κολοσσός Ρόδου στηρίζει την 4η HISTORICA

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της Δωδεκανήσου στην Basket League στηρίζει την ποδηλατική γιορτή, που θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 30 Οκτωβρίου στο «Σμαραγδένιο νησί».

Ο στόχος είναι διττός: αφενός οι νεότεροι να μάθουν για τις ένδοξες στιγμές που γνώρισε η ποδηλασία στη Ρόδο και αφετέρου να αφυπνίσει τον κόσμο, ώστε να βάλει το ποδήλατο ως όχημα στην καθημερινότητά του για ένα πιο φιλικό περιβάλλον.

Ο εκ των εμπνευστών της Historica, Γιώργος Βογιατζής, είχε την ευκαιρία να ξεναγήσει τον προπονητή του Κολοσσού, Ηλία Παπαθεοδώρου και τον αρχηγό της ομάδας, Χάρη Γιαννόπουλο, στο Νεστορίδειο Μέλαθρο, όπου θα στηθεί η έκθεση ποδηλάτων.

«Πρόκειται για ένα ταξίδι στο χρόνο που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Ο τρόπος που αγαπήθηκε η ποδηλασία και οι δεσμοί που ανέπτυξε με το νησί είναι στοιχεία της σύγχρονης ιστορίας του αθλήματος. Μπορεί η Ρόδος να γίνει πάλι πρωταγωνίστρια στο χώρο. Το παρελθόν να αποτελέσει εφαλτήριο για να ένα καλύτερο μέλλον », τόνισε η Νεμρά Μπάστιαλη, η οποία παρέα με τον Γιώργο Βογιατζή και τον Μιχάλη Καρπαθάκη οραματίστηκαν έστησαν την HISTORICA και κατέληξε: «Ως Ποδηλατικός Όμιλος Ιβίσκος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τον Χάρη Γιαννόπουλο και γενικότερα την Κ.Α.Ε. Κολοσσός για το χρόνο που μοιραστήκαμε. Ευχή μας είναι να συνεχίσουν να διαφημίζουν τη Ρόδο. Θα μαστε σταθερά κοντά τους σε κάθε προσπάθεια».

Οι εγγραφές για την 4η HISTORICA μπορούν να γίνουν στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.historica.gr.

Περισσότερες λεπτομέρειες στη επίσημη σελίδα της εκδήλωσης στο facebook (Historica Greece) και στο instagram (historica_greece).