Κωπηλασία: Στα ημιτελικά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών του Παγκοσμίου κι οι Κοντού - Αναστασιάδου!

Μετά την Ζωή Φίτσιου και το δίδυμο των Δήμητρας-Ελένης Κοντού και Ευαγγελίας Αναστασιάδου εξασφάλισε μέσω του ρεπεσάζ την πρόκριση του στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών

Κωπηλασία: Στα ημιτελικά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών του Παγκοσμίου κι οι Κοντού - Αναστασιάδου!

Επιτυχιών συνέχεια στο Παγκόσμιο Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Ρατσίτσε της Τσεχίας, αφού ένα ακόμη Ελληνικό πλήρωμα προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης!

Μετά τη Zωή Φίτσιου που πέρασε στο ρεπεσάζ του σκιφ ελαφρών βαρών,στον ημιτελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών προκρίθηκε και το πλήρωμα των Δήμητρας-Ελένης Κοντού και Ευαγγελίας Αναστασιάδου εκμεταλλευόμενο τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε.

Το ελληνικό πλήρωμα αγωνίστηκε στην δεύτερη από τις τέσσερις σειρές των ρεπεσάζ και με χρόνο 7:02.40 πέρασε πρώτο την γραμμή του τερματισμού.

Μεγάλη μάχη δόθηκε για την δεύτερη θέση που δίνει την πρόκριση για τα ημιτελικά μεταξύ της χρυσής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο Ιταλίας και της Πολωνίας. Το ιταλικό πλήρωμα πήρε τη νίκη στο νήμα αφού τερμάτισε σε 7:04.67 και το πολωνικό πλήρωμα σε 7:04.70. Τα ημιτελικά θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη στις 12:05.

Τα ημιτελικά θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη (22/09) στις 12:05.