Παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής για το διεθνές τουρνουά βετεράνων του Λουτρακίου

Παράταση μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου 2022 δόθηκε για τις δηλώσεις συμμετοχής στο διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης βετεράνων, που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου 2022. 

Παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής για το διεθνές τουρνουά βετεράνων του Λουτρακίου

Η αρχική προθεσμία έκλεινε προχτές αλλά επειδή η κινητικότητα στις δηλώσεις δεν ήταν μεγάλη η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ζήτησε και πήρε παράταση από την παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος (ITTF). Ως γνωστόν, το event είναι ενταγμένο στη σειρά του World Veteran Tour και αποτελεί τη δεύτερη στάση στον δρόμο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων του Ομάν τον προσεχή Ιανουάριο. Η ιστορική για τη χώρα μας, σε επίπεδο βετεράνων, αθλητική εκδήλωση, θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» και την οργανώνουν η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το Sportcamp SA, που εδρεύει στην τουριστική παραθαλάσσια πόλη. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής βρίσκεται στο λινκ https://forms.office.com/r/BaC9B6mstN, ενώ η ιστοσελίδα των αγώνων, όπου υπάρχει και το σχετικόprospectus, είναι στη διεύθυνση ITTF WVT - Road to Oman | Loutraki - Tournaments - International Table Tennis Federation.

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Παράλληλα με την αποδοχή της πρότασης για την παράταση της προθεσμίας στις δηλώσεις η ITTF ανέφερε στην ομοσπονδία ότι διαμορφώνονται και οι μέρες των αγώνων και μειώνονται από 4 σε 3. Έτσι, το πρόγραμμα προβλέπει πλέον αφίξεις και παράδοση διαπιστεύσεων στις 13/09 (και όχι αγώνες), προκριματικό στάδιο αγώνων στις 14 και κυρίως ταμπλό, όπως και παιχνίδια «παρηγοριάς» στις 15 και 16 Οκτωβρίου.

Στο Λουτράκι θα γίνουν τα αγωνίσματα του απλού και του διπλού κι έχουν προκηρυχθεί 7 ηλικιακές κατηγορίες. Στις 29/09 θα λήξουν οι δηλώσεις συμμετοχής και για τα δύο αγωνίσματα.Το παράβολο συμμετοχής για τον κάθε αθλητή και την κάθε αθλήτρια είναι 25 ευρώ. Ωστόσο, για όποιον επιλέξει να μην μείνει στα ξενοδοχειακά πακέτα των διοργανωτών, υπάρχει επιπλέον χρέωση 100 ευρώ.

Οι ηλικιακές κατηγορίες των αγώνων είναι 40-49, 50-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75-79 και 80+ ετών. Η ITTF διατηρεί το δικαίωμα να συγχωνεύσει ηλικιακές κατηγορίες εάν δηλωθούν λιγότεροι από 8 αθλητές.