Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Συνεχίζει τις δράσεις του στα Ευρωπαϊκά προγράμματα

Δυναμικό παρών συνεχίζει να δίνει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στα Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Συνεχίζει τις δράσεις του στα Ευρωπαϊκά προγράμματα

Τις σπουδαίες δράσεις του συνεχίζει ο Ολυμπιακός στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα. Ο «ερυθρόλευκος» Ερασιτέχνης πρωταγωνιστεί τόσο εντός, όσο και εκτός των γηπέδων. Η επιτυχής υποβολή νέων ευρωπαϊκών προτάσεων στην κατηγορία Erasmus+Sport, όπως και η έναρξη υλοποίησης ενός νέου καινοτόμου προγράμματος για τον αθλητισμό, αποτελούν τρανή απόδειξη των παραπάνω. Ότι ο σύλλογος του Πειραιά είναι πρωταγωνιστής στα αθλητικά και κοινωνικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, στην πολυετή συνεργασία του με τις Ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες EMCA (European Multisport Club Association) και EPSI (European Platform for Sport Innovation), έφτασε τις 14 συμμετοχές σε Ευρωπαϊκά προγράμματα. Αριθμός, που αποτελεί ρεκόρ!

Πρόκειται για το πρώτο πρόγραμμα που εγκρίνεται τη φετινή χρονιά, με τον Ολυμπιακό να αναμένει, πλέον, τα αποτελέσματα και από κάποιες άλλες προτάσεις του στην κατηγορία Erasmus+. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προωθεί τον υγιεινό τρόπο ζωής, τη σωματική δραστηριότητα, και την ισότητα των δύο φύλων στον αθλητισμό, μέσω από ένα νέο άθλημα, το Teqball.