Ποδηλασία: Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στην Τουρκία, πτώση για τη Μηλάκη (vid)

Ακόμα ένα διήμερο γεμάτο δράση ολοκληρώθηκε για τις Εθνικές Ομάδες γυναικών, σε ορεινή ποδηλασία και πίστα.

Ποδηλασία: Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στην Τουρκία, πτώση για τη Μηλάκη (vid)

Ακόμα ένα διήμερο γεμάτο δράση ολοκληρώθηκε για τις Εθνικές Ομάδες γυναικών, σε ορεινή ποδηλασία και πίστα. Τα συναισθήματα ανάμεικτα, καθώς στο βουνό τα αποτελέσματα ήταν καλά, ωστόσο στο Μόναχο η Αργυρώ Μηλάκη είχε πτώση.

Τέταρτη η Ελευθεριάδου στο Marathon

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου, Κατερίνα Ελευθεριάδου, είχε το καλύτερο πλασάρισμα στον 2ο αγώνα που έδωσαν τα κορίτσια στην Σακάρια. Η νεαρή ποδηλάτισσα του ΠΓΣ Λάρισας κάλυψε την διαδρομή των 82 χιλιομέτρων σε 5 ώρες και 9 λεπτά, επίδοση που την έφερε στην 4η θέση, αρκετά πίσω από τις αθλήτριες που βρέθηκαν στο βάθρο.

Η Αλεξάνδρα Αδάμ και η Ειρήνη Καρούσου που συμμετείχαν επίσης στον αρκετά απαιτητικό αγώνα, ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους εκτός χρονικού ορίου (πέρασαν την γραμμή στις θέσεις 5 και 6). Βέβαια, και τα δύο κορίτσια κέρδισαν σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον, σε μία άρτια δομημένη και εκτελεσμένη διοργάνωση.

Πτώση και εγκατάλειψη για την Μηλάκη στο Όμνιουμ

Δυστυχώς η ατυχία χτύπησε πάλι την πόρτα της Αργυρώς Μηλάκη. Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια ενεπλάκη σε πτώση κατά την διάρκεια του τελικού των πόντων, όπως συνέβη και το Σάββατο και την Παρασκευή, ωστόσο αυτή τη φορά χρειάστηκε να εγκαταλείψει και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Ευτυχώς το μόνο που χρειάστηκε από πλευράς γιατρών ήταν να της ράψουν την πληγή που προκλήθηκε στο φρύδι.Έστω και με αυτό τον άσχημο τρόπο, η έμπειρη ποδηλάτισσα έκλεισε με θετικό πρόσημο και δύο 10ες θέσεις (scratch, elimination) την παρουσία της στον Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.