Πυγμαχία: Στα... σκαριά η ρεβάνς των Μεϊγουέδερ και ΜακΓκρέγκορ!

Πολύ πιθανή φαντάζει πλέον η ρεβάνς των Φλόιντ Μεϊγουέδερ και Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στο ρινγκ!

Πυγμαχία: Στα... σκαριά η ρεβάνς των Μεϊγουέδερ και ΜακΓκρέγκορ!

Ο πρώτος αγώνας τους ήταν ο δεύτερος όλων των εποχών σε εισπράξεις, οι οποίες ξεπέρασαν τα 55 εκατομμύρια δολάρια, ενώ οι ίδιοι οι πυγμάχοι κέρδισαν παραπάνω από 400 εκατομμύρια! Γιατί, λοιπόν, να μην το ξανακάνουν;

Περί των Φλόιντ Μεϊγουέδερ και Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ο λόγος, με τους δύο μαχητές να προαλείφουν τη μεταξύ τους ρεβάνς μετά τον πρώτο αγώνα τους στις 26 Αυγούστου του 2017 στην «T-Mobile Arena» του Λας Βέγκας.

Tόσο ο 45χρονος Αμερικανός, ο οποίος έχει να μπει στο ρινγκ από τον πρώτο του αγώνα με τον «Notorious», όσο και ο 34χρονος Ιρλανδός μιλούν επίμονα για πιθανή ρεβάνς τις τελευταίες μέρες στα social media.

Μάλιστα, πηγές κοντά στους δύο μαχητές τονίζουν πως το deal βρίσκεται πλέον μια... ανάσα από την ολοκλήρωσή του και το μόνο που απομένει είναι να συμφωνηθούν οι αγωνιστικοί και οικονομικό όροι της αναμέτρησης.

Στον πρώτο τους αγώνα το 2017, ο Μεϊγουέδερ είχε ξεπεράσει με σχετική ευκολία την πίεση και το ανορθόδοξο στυλ του ΜακΓκρέγκορ στους τρεις πρώτους γύρους (άλλωστε ο Ιρλανδός είναι κατά βάση αθλητής του ΜΜΑ και ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν το ντεμπούτο του στην επαγγελματική πυγμαχία).

Στη συνέχεια ο Αμερικανός κυριάρχησε και προς το φινάλε του 10ου γύρου έδωσε τέλος στο ματς με τεχνικό νοκ άουτ, σφυροκοπώντας στα σχοινιά έναν εμφανώς κατάκοπο και ανίκανο να αντιδράσει ΜακΓκρέγκορ.