Η Σάντρα Μόργκαν έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα πρόεδρος ομάδας του NFL

Οι Λας Βέγκας Ρέιντερς προσέλαβαν την δικηγόρο του Λας Βέγκας, Σάντρα Ντάγκλας Μόργκαν, στην θέση του προέδρου της ομάδας, με την Μόργκαν να γίνεται η πρώτη μαύρη γυναίκα που κατέχει αυτόν τον τίτλο, στην Ιστορία του NFL.

Η Σάντρα Μόργκαν έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα πρόεδρος ομάδας του NFL

Η Μόργκαν, η οποία γεννήθηκε στο Λας Βέγκας, πήγε στους Ρέιντερς αφού προηγουμένως υπηρέτησε ως πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής του Συμβουλίου Ελέγχου Παιγνίων της Νεβάδα. Έχει επίσης υπηρετήσει ως διευθύντρια εξωτερικών υποθέσεων για την AT&T Services Inc. στη νότια Νεβάδα και ως δικηγόρος σε μια διεθνή εταιρεία τυχερών παιχνιδιών και φιλοξενίας.

«Είμαι ενθουσιασμένος που η Σάντρα συμφώνησε να γίνει μέλος της οικογένειας των Ρέιντερς», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μαρκ Ντέιβις. «Η εμπειρία, η ακεραιότητα και το πάθος της για αυτήν την κοινότητα θα είναι ανεκτίμητα για τον οργανισμό μας. Από την στιγμή που γνώρισα τη Σάντρα, ήξερα ότι ήταν μια υπολογίσιμη δύναμη. Είμαστε εξαιρετικά τυχεροί που την έχουμε στο τιμόνι».

Η Μόργκαν, η οποία ήταν η πρώτη μαύρη που προήδρευσε στο Συμβούλιο Ελέγχου Παιγνίων της Νεβάδα, είναι η τρίτη γυναίκα, που έγινε πρόεδρος μιας ομάδας NFL.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ