Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Στην έκτη θέση η Ελλάδα στον τελικό του Highlight

Φινάλε μια έκτη θέση στον τελικό του Highlight για την εθνική ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Βουδαπέστη.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Στην έκτη θέση η Ελλάδα στον τελικό του Highlight

Στην έκτη θέση η Ελλάδα στον τελικό του Highlight στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, στο φινάλε των αγώνων για την καλλιτεχνική κολύμβηση.

Η Ελλάδα, με τις Ζωή Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη - Κομηνέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς και Λυδία Παπαναστασίου (αναπλ. Ζωή Καράγγελου) συγκέντρωσε 87.2333 βαθμούς.

Το χρυσό κατέκτησε η Ουκρανία, το ασημένιο η Ιταλία και το χάλκινο μετάλλια η Ισπανία.

Η πιο πετυχημένη ελληνική αποστολή Καλλιτεχνικής Κολύμβησης σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα επιστρέφει αύριο Κυριακή (26/6) στις 9:30 το πρωί στην Αθήνα και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τις αποσκευές της πολύ "βαριές" και λαμπερές, καθώς μεταφέρουν τα δύο ιστορικά χάλκινα μετάλλια της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στο Τεχνικό και στο Ελεύθερο Σόλο, αλλά και τις υπόλοιπες διακρίσεις με ιδιαιτέρως τιμητικές θέσεις στα υπόλοιπα αγωνίσματα. Συγκεκριμένα: Την 4η θέση στο Κόμπο, την 5η θέση στο Τεχνικό Ομαδικό, την 6η θέση στο Ελεύθερο Ντουέτο με τις Πλατανιώτη / Μαλκογεώργου, την 6η θέση στο Highlight και την 8η στο Ελεύθερο Ομαδικό.