Διεθνές Κύπελλο Ακρόπολις: «Ασημένιος» ο Κούβαρης του Ολυμπιακού!

Ο Ζαχαρίας Κούβαρης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 86 κιλών στο Διεθνές Κύπελλο Ακρόπολις και Ολύμπια, στο Καλλιμάρμαρο.

Διεθνές Κύπελλο Ακρόπολις: «Ασημένιος» ο Κούβαρης του Ολυμπιακού!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Κύπελλο Ακρόπολις και Ολύμπια, στο Καλλιμάρμαρο. Στη σπουδαία διοργάνωση συμμετείχαν τέσσερις αθλητές του τμήματος πυγμαχίας του Ολυμπιακού, με τον Ζαχαρία Κούβαρη να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στα 86 κιλά.

Ο Κούβαρης έφτασε στον τελικό των 86 κιλών μετά τη νίκη του επί του Λετονού Φρανσίς Ρόζεντλας, όμως γνώρισε την ήττα από τον Ουκρανό Ιλία Κοτλιάροβ και έτσι, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του, στη μεγάλη διεθνή διοργάνωση στο Καλλιμάρμαρο.

Ο Γιώργος Χορβαλάκος αντιμετώπισε τον Ρούμεν Ρουμένοφ στην κατηγορία των 67 κιλών, ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος τον Ανδρέα Κόκκινο στα 75 κιλά, ενώ ο Στίβεν Εστέμπαν τον Λοζάνο Ντανίλο (63,5kg).

Οι αθλητές του Ολυμπιακού, που παρουσία πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα σημαντικό τουρνουά και να την αξιοποιήσουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Photo Credits: Elena Skripka