Έγκριση από ΕΟΕ του αποκλεισμού Πιλίδη από τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν!

Η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ενέκρινε την αποστολή για τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, στην Αλγερία, αφήνοντας εκτός τον «κομμένο» από την Ομοσπονδία Πάλης Γιώργο Πιλίδη

Έγκριση από ΕΟΕ του αποκλεισμού Πιλίδη από τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν!

Κατά την συνεδρίαση της Τρίτης (07/06) η Ολομέλεια της Ολυμπιακής Επιτροπής η οποία ενέκρινε και τυπικά την Ελληνική αποστολή που θ' αγωνιστεί στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν (25/06 - 06/07/2022). Στην Αλγερία.

Αυτό σημαίνει ότι τίθεται εκτός, οριστικά, από την αποστολή ο παλαιστής Γιώργος Πιλίδης παρά τις διαμαρτυρίες του και τις απειλές ότι θα εγκαταλείψει το άθλημα αν δεν συμπεριληφθεί.

Ουσιαστικά η Ολομέλεια της ΕΟΕ κλήθηκε να επικυρώσει τις προτάσεις που έγιναν από τις Ομοσπονδίες και οι οποίες έγιναν δεκτές από την Επιτροπή Ολυμπιακής Προετοιμασίας.

Η αρχική αποστολή με τους παλαιστές (απ' όπου απουσίαζε ο Πιλίδης), επικυρώθηκε και τυπικά κάτι που σημαίνει ότι ο Έλληνας παλαιστής είναι οριστικά εκτός αγώνων.

Μάλιστα, για το θέμα του υπήρξε συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους της Ομοσπονδίας και τον πρόεδρο της ΕΠΟΠ, Γιάννη Καρρά.

Η Ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει για το Οράν στις 23 Ιουνίου.