Σε Τρίκαλα, Καρδίτσα και Κατερίνη, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος

Στα Τρίκαλα, την Καρδίτσα και την Κατερίνη, βρέθηκε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, με την ευκαιρία του Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας πόλο Ανδρών και Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα (16-17/4).

Σε Τρίκαλα, Καρδίτσα και Κατερίνη, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κατά τις επισκέψεις του στις τρεις πόλεις, συναντήθηκε με εκπροσώπους των σωματείων, προπονητές, αθλητές και γονείς, όπως επίσης και με εκπροσώπους της; Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Συζήτησε μαζί τους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που υπάρχουν, άκουσε τις προτάσεις τους και δεσμεύτηκε να υπάρξει, πέραν της συνεχούς επικοινωνίας μαζί τους, προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη ανάπτυξη των αθλημάτων της ΚΟΕ στις πόλεις τους.

Στα Τρίκαλα και το Δημοτικό τους Κολυμβητήριο, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ είχε εποικοδομητική συνάντηση με την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, Έφη Λεβέντη – Καρρά, ενώ στην Κατερίνη τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Αρχέλαου, Αλκίνοος Τασόπουλος.

Στην Καρδίτσα, ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την διασυλλογική κολυμβητική διοργάνωση «Γαλαγάλεια», στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης.

Τον Πρόεδρο της ΚΟΕ, στις επισκέψεις του στις 3 πόλεις, συνόδευε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Θεσσαλίας της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαντώνης.