Πυγμαχία: Η αποστολή για τη Ρουμανία

Με χαμόγελα και όνειρα αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (22/2) η ελληνική αποστολή που θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά Πυγμαχίας που διεξάγεται στη Ρουμανία. Η Ελλάδα σε ακόμα μία μεγάλη διεθνή διοργάνωση θα συμμετάσχει με 16 αθλητές που έχουν ως στόχο την αποκόμιση εμπειριών και την κατάκτηση μεταλλίων.

Πυγμαχία: Η αποστολή για τη Ρουμανία

Την ελληνική αποστολή απαρτίζουν οι αθλητές: Κωνσταντίνος Σαρηγιαννίδης, Γεώργιος Πλέας, Βασίλης Τοπαλος, Ελευθέριος Τσεβρενιδης (Παίδες), Άννα Μαρία Τριφύλλη, Λαμπρινή Γιαννακοπούλου, Μαρία Γεωργοπουλου, Ιωάννα Κάντζαρη, (Κορασίδες) Ρέμος Βελης, Γεώργιος Ευθυμιαδης, Παναγιώτης Κωστουρος, Κωνσταντίνος Δριζος, Ζαχαριας Λαγουδης, Γεωργιος Ζαχαριουδακης, Μιχάλης Τσαμαλιδης (Νέων) και Ελένη Χολιδη (Νεανίδων).

Στη Ρουμανία θα ταξιδέψουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Μικαελιαν Αρτούρ και Πλέας Νικόλαος.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Χάρης Μαριόλης, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αποστολή: «Εκ μέρους της ομοσπονδίας θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά. Εύχομαι πρώτα από όλα να έχουν την υγεία τους και φυσικά να απολαύσουν τους αγώνες. Η ελληνική ομοσπονδία με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης για το μέλλον των παιδιών μας και της ελληνικής πυγμαχίας συνεχίζουμε να δίνουμε ευκαιρίες στους αθλητές μας. Επενδύουμε στο μέλλον και δίνουμε την ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά να κυνηγήσουν τα όνειρά τους», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΠ.