Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Πενταμελής η Ελληνική αποστολή για το Πεκίνο!

Από πέντε μέλη (άνδρες και γυναίκες) αποτελείται η Ελληνική αποστολή για το Πεκίνο όπου θα φιλοξενηθούν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, όπως ανακοίνωσε η εγχώρια Ολυμπιακή Επιτροπή

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Πενταμελής η Ελληνική αποστολή για το Πεκίνο!

Τα ονόματα των αθλητών και αθλητριών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου (4-20/02/2022) ανακοίνωσε η Ολυμπιακή Επιτροπή, έπειτα από πρόταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων.

Αυτοί είναι πέντε συνολικά.

Πρόκειται για τους Απόστολο Αγγέλη, Μαρία Ντάνου και Νεφέλη Τίτα, οι οποίοι θα αγωνιστούν στους Δρόμους Αντοχής και τους Ιωάννη Αντωνίου και Μαρία Ελένη Τσιόβολου στο Αλπικό Σκι.

Οι προπονητές που θα συνοδεύσουν τους αθλητές στην, Κινεζική πρωτεύουσα, είναι οι Τιμολέων Τσουρέκας και Χρήστος Τίτας για τους Δρόμους Αντοχής και οι Στέργιος Πάππος και Αλέξανδρος Τσακνάκης για το Αλπικό Σκι.

Αρχηγός αποστολής είναι ο Δημοσθένης Γυρούσης και αναπληρωτής αρχηγός αποστολής ο Στράτος Καρέτος.

«Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στα μέλη της ελληνικής ομάδας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Η χώρα μας μπορεί να μην έχει παράδοση στα χειμερινά σπορ, αλλά είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά αυτά θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα συνεχίσουν την αδιάλειπτη παρουσία της χώρας μας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα είμαι στο πλευρό τους, για να χειροκροτήσω από κοντά τις προσπάθειες τους», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ, Σπύρος Καπράλος.