Καραχάλιου σε Καπράλο: «Κρίμα που ήσασταν και αθλητής»

Απάντηση από την Βασιλεία Καραχάλιου στον Σπύρο Καπράλο. 

Καραχάλιου σε Καπράλο: «Κρίμα που ήσασταν και αθλητής»

Η Βασιλεία Καραχάλιου σε νέα της ανάρτηση, απαντά στον Σπύρο Καπράλο. Ο τελευταίος ανέφερε ότι δεν θα βοηθηθεί η αθλήτρια έτσι ώστε να αλλάξει υπηκοότητα ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η Καραχάλιου ανακοίνωσε την απόφασή της να αλλάξει εθνικά χρώματα στα πανιά της και άφησε αιχμές για την Πολιτεία, της ΕΟΕ, αλλά και την ομοσπονδία της ιστιοπλοΐας, ευχαριστώντας μόνο όσους τη στήριξαν στην προσπάθειά της:

Μετά την ανακοίνωση της ΕΟΕ και τη δήλωση του Καπράλου, η Καραχάλιου έκανε νέα ανάρτηση:

«Ναι! Σας ακούσαμε κ. Καπράλο…και εσάς και την σαφέστατη απειλή σας ότι θέλετε να με....καμαρώσετε στο βάθρο και ΔΕΝ θα με βοηθήσετε συναινώντας στο να αλλάξω χρώμα πανιών, προφασιζόμενος εθνικά φρονήματα. Μόνο που η αιτία ΔΕΝ είναι θέμα "εθνικής" περηφάνιας! Αυτό που θέλετε να αποφύγετε είναι ο διεθνής ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ σας, σε προσωπικό επίπεδο.

Ακούστε όμως κι εμένα, στη τελευταία μου επικοινωνία μαζί σας...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν πρόκειται να με...καμαρώσετε σε βάθρο ξανά, πολύ απλά διότι ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕΣΩ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ, ΚΑΛΥΜΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΟΥ.

Προτιμώ να περιμένω όσο χρειαστεί, ακόμα και αν αποφασίσετε να ΜΕ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΤΕ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, προκειμένου να απολαμβάνω, ψυχική ηρεμία και έναν στοιχειώδη σεβασμό για τους κόπους μου και την προσπάθεια μου.

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ!!