Ιστιοπλοΐα: Καλό ξεκίνημα των Ελλήνων ιστιοπλόων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Youth

Υποσχέσεις για διακρίσεις άφησε το ξεκίνημα των Ελλήνων αθλητών που συμμετέχουν στον διεθνή αγώνα ιστιοπλοΐας «2021 Youth Sailing World Championships», ο οποίος φιλοξενείται στο Ομάν. Δείτε τα αποτελέσματα και τις θέσεις που κατέχουν έως αυτή τη στιγμή.

Ιστιοπλοΐα: Καλό ξεκίνημα των Ελλήνων ιστιοπλόων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Youth

Ελπιδοφόρο ήταν το ξεκίνημα των Ελλήνων ιστιοπλόων στον μεγάλο διεθνή αγώνα «2021 Youth Sailing World Championships», ο οποίος διεξάγεται στο Αλ Μουσανάχ του Ομάν.

Στα Techno 293 κοριτσιών έχουν γίνει οι τρεις πρώτες ιστιοδρομίες και η Αιμιλία Κωστή τερμάτισε, και αντίστοιχα. Αφαίρεσε ήδη την πρώτη κούρσα και με 6 βαθμούς είναι στη γενική βαθμολογία των 17 σκαφών.

Στα 420 γυναικών οι Δήμητρα Βαρθολομαίου - Μεταξία Γώγου τερμάτισαν 4ες και 6ες στις δύο πρώτες ιστιοδρομίες και στη γενική βαθμολογία των 19 σκαφών είναι 5ες με 10 βαθμούς.

Στα 420 mixed τα αδέλφια Ευλάμπιος Γιαννούλης - Ελένη Γιαννούλη βρίσκονται στην θέση της γενικής κατάταξης των 22 σκαφών με 15 βαθμούς. Οι θέσεις τους ήταν 10η και.

Στα Ilca 6 αγοριών (πρώην Λέιζερ Ράντιαλ) έχουν γίνει επίσης δύο ιστιοδρομίες και ο Ιάσων Κεφαλλωνίτης είναι 22ος με 46 βαθμούς σε σύνολο 50 σκαφών. Οι θέσεις του ήταν 41η και .

Στον αγώνα των κοριτσιών τρέχουν 46 σκάφη και η Βαρβάρα Πόρτολου είναι 24η με 47 βαθμούς. Στην πρώτη κούρσα τερμάτισε 34η και στη δεύτερη πήρε τη 13η θέση.