Κλειστό Παιανίας: Προχωρούν οι ενέργειες για την επαναλειτουργία του σταδίου

Με την παράδοση της μελέτης αποκατάστασης δομικών βλαβών πραγματοποιήθηκε σήμερα (13/12) ένα ακόμα βήμα για να διατεθεί ξανά στον αθλητισμό το κλειστό γυμναστήριο της Παιανίας, που παραμένει ανενεργό εδώ και πολλά χρόνια.

Κλειστό Παιανίας: Προχωρούν οι ενέργειες για την επαναλειτουργία του σταδίου

Ένα σημαντικό βήμα επίλυσης ενός χρόνιου και σημαντικού προβλήματος που αφορά το κλειστό γυμναστήριο της Παιανίας έγινε σήμερα (13/12).

Πιο συγκεκριμένα, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα, και του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Γιώργου Καραμπέτσου, έγινε η παράδοση της «Μελέτης Αποκατάστασης Δομικών Βλαβών Κλειστών Γυμναστηρίων "Σπίτι του Στίβου" και "Σπίτι του Βόλεï"» από τον δήμαρχο Παιανίας, Ισίδωρο Μάδη.

Στόχος του υπουργείου και όλων των εμπλεκομένων φορέων είναι το στάδιο να γίνει και πάλι λειτουργικό και να παραδοθεί σε σωματεία και αθλητές έπειτα από δέκα και πλέον χρόνια αδράνειας.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού στάθηκε ιδιαίτερα στη συνεργασία των εμπλεκομένων φορέων και δεσμεύτηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες που απαιτούνται.