Πυγμαχία: Σάρωσαν τα μετάλλια οι Έλληνες στο διεθνές τουρνουά «Ζλάτνα Ρουκάβιτσα»

Δέκα μετάλλια ήταν ο εντυπωσιακός απολογισμός των νεαρών Ελλήνων πυγμάχων στο διεθνές τουρνουά της Σερβίας «Ζλάτνα Ρουκάβιτσα».

Πυγμαχία: Σάρωσαν τα μετάλλια οι Έλληνες στο διεθνές τουρνουά «Ζλάτνα Ρουκάβιτσα»

Με εντυπωσιακό τρόπο συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους σε διεθνείς διοργανώσεις οι νεαροί Έλληνες πυγμάχοι, δικαιώνοντας το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, καθώς και τη δουλειά των σωματειακών προπονητών.

Το διήμερο που μας πέρασε στην πόλη Κικίντα της Σερβίας διεξήχθη διεθνές τουρνουά με την ονομασία «Ζλάτνα Ρουκάβιτσα» και η Ελλάδα πρωταγωνίστησε για μία ακόμη φορά.

Ο «γαλανόλευκος» απολογισμός ήταν γεμάτος μετάλλια, καθώς οι αθλητές μας κατέκτησαν συνολικά επτά χρυσά, δύο ασημένια και ένα χάλκινο, δίνοντας συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει οι πρωταθλητές μας το τελευταίο διάστημα.

Στην κορυφή του βάθρου ανέβηκαν οι Κώστας Σαργιαννίδης, Γιώργος Πλέας, Γιώργος Κωνσταντινούδης, Ζαχαρίας Λαγούδης, Λαμπρινή Γιαννακοπούλου, Μαρία Γεωργοπούλου και Ιωάννα Κάντζαρη. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Αντώνης Βελής, Ρέμος Ευθυμιάδης και το χάλκινο η Μερίεβα Ντασιονάκη.

Την αποστολή συνόδευαν οι προπονητές Ανδρέας Γιαννακόπουλος και Νίκος Πλέας.