Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης: Αλλαγή στην προεδρία της Τεχνικής Επιτροπής

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανακοίνωσε μία αλλαγή στην προεδρία της Τεχνικής Επιτροπής της.

Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης: Αλλαγή στην προεδρία της Τεχνικής Επιτροπής

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανακοίνωσε σήμερα αλλαγή στην προεδρία της Τεχνικής Επιτροπής της. To διοικητικό συμβούλιο της ΕΦΟΕπΑ έκανε δεκτή την παραίτηση του Παναγιώτη Τζόβολου από τη συγκεκριμένη θέση και ακολούθως εξέλεξε νέο πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής τον γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας Σωκράτη Παπασάβογλου. Ο Παναγιώτης Τζόβολος παραμένει μέλος του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε, με την νόμιμη απαρτία, την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021.

Στη συνεδρίαση αυτή έγινε αποδεκτή η παραίτηση που είχε υποβάλει από τη θέση του Προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής ο κ. Παναγιώτης Τζόβολος.

Ακολούθως και σύμφωνα με τις απαιτούμενες διαδικασίες εξελέγη νέος Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής ο κ. Σωκράτης Παπασάβογλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τον συνάδελφο για την πολυετή και άοκνη προσφορά του ως Προέδρου της Τ.Ε., εκφράζει δε την χαρά και ικανοποίησή του για την παραμονή του κ. Παναγιώτη Τζόβολου ως Μέλος απ’ όπου είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για την προκοπή του αθλήματος.

Τέλος, καλώς ορίζει το νέο Πρόεδρο που αναλαμβάνει τα δύσκολα καθήκοντα της νευραλγικής αυτής θέσης. Του εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία».