Επίσκεψη Γιαννόπουλου σε Θράκη, Ανατολική Μακεδονία

Διήμερη επίσκεψη στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο οποίος και θα έχει επαφές με τα σωματεία της αντίστοιχης Περιφέρειας, για την εξέταση ζητημάτων που τα αφορούν καθώς επίσης και με θεσμικούς παράγοντες της περιοχής.

Επίσκεψη Γιαννόπουλου σε Θράκη, Ανατολική Μακεδονία

Διήμερη επίσκεψη στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία πραγματοποιεί σήμερα (21/10) και αύριο (22/10), ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο οποίος και θα έχει επαφές με τα σωματεία της αντίστοιχης Περιφέρειας, για την εξέταση ζητημάτων που τα αφορούν καθώς επίσης και με θεσμικούς παράγοντες της περιοχής.

Όπως αναφέρει η Κολυμβητική Ομοσπονδία της Ελλάδας «η επίσκεψη στην ακριτική Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία εντάσσεται στο σχεδιασμό για ανάλογες επισκέψεις σε όλη την ελληνική επικράτεια και την επαφή και συνεργασία με όλα τα σωματεία της δύναμης της ΚΟΕ.

Η αρχή είχε γίνει με την επίσκεψη του Προέδρου της Ομοσπονδίας, στη Ρόδο, όπου και πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τα σωματεία της Δωδεκανήσου».

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος την Κυριακή (17/10) από τη Νετάνια, όπου και είχε βρεθεί τις προηγούμενες μέρες για να παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών και να δει φυσικά από κοντά τις προσπάθειες των κοριτσιών της εθνικής ομάδας, που έφτασαν στον μεγάλο τελικό όπου και αντιμετώπισαν την Ισπανία, που πήρε τελικά το χρυσό μετάλλιο κερδίζοντας 10-5 τη «γαλανόλευκη».