Επαναλειτούργησε το Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας με σκάφη 49er από τη Ρωσία

Ρωσικά σκάφη τύπου 49er συμμετείχαν σε προπονητικό καμπ με ελληνικά πληρώματα στο Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας, επισημοποιώντας την επαναλειτουργία του «Athens International Sailing Center».

Επαναλειτούργησε το Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας με σκάφη 49er από τη Ρωσία

Με την επιστροφή του αθλήματος της ιστιοπλοΐας στην κανονικότητα επαναλειτούργησε πριν από λίγες ημέρες και το Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας στη Ναυταθλητική Μαρίνα του δήμου Καλλιθέας.

Στο «Athens International Sailing Center» φιλοξενήθηκαν δύο σκάφη 49er από τη Ρωσία. Έμειναν για δύο εβδομάδες και προπονήθηκαν μαζί με τα ελληνικά πληρώματα.

Οι Ρώσοι εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους για τις εκπληκτικές, όπως τις χαρακτήρισαν, εγκαταστάσεις (έκαναν χρήση και του γυμναστηρίου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας) και τις καιρικές συνθήκες και δήλωσαν ότι θα προγραμματίσουν να έρχονται στην Ελλάδα τουλάχιστον έναν μήνα κάθε σεζόν.

Σε λίγες ημέρες μάλιστα οι ιστιοπλόοι από τη Ρωσία θα επιστρέψουν με 5 σκάφη, τρία ανδρικά και δύο γυναικεία. Θα λάβουν μέρος σε προπονητικό καμπ και στη συνέχεια θα τρέξουν στο «Athens International Sailing Week» (πρόκειται για το πρώην «Eurolymp») από 9 έως 14 Νοεμβρίου.