Πάλη: Η κλήρωση των Ελλήνων στην ελευθέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος βετεράνων

Ξεκινά σε λίγες ώρες το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης βετεράνων στο Λουτράκι και τη Δευτέρα (18/10) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στο στιλ της ελευθέρας. Διαβάστε τους αντιπάλους που καλούνται να ξεπεράσουν οι Έλληνες παλαιστές.

Πάλη: Η κλήρωση των Ελλήνων στην ελευθέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος βετεράνων

Τα πάντα είναι έτοιμα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης βετεράνων, το οποίο ξεκινά την Τρίτη (19/10) στο Λουτράκι. Στο τρίτο μεγάλο διεθνές ραντεβού που φιλοξενεί η Ελλάδα στο άθλημα θα αγωνιστούν περίπου 750 αθλητές από 50 χώρες.

Τη Δευτέρα (18/10) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τις κατηγορίες της ελευθέρας πάλης και μάλιστα προέκυψε και ένας ελληνικός «εμφύλιος».

Στην Α' κατηγορία και στα 70 κιλά ο Ευθύμης Τσερεπάς κληρώθηκε στον προκριματικό γύρο με αντίπαλο τον Τούρκο Σερκάν Σεν.

Στη Β' κατηγορία και τα ίδια κιλά ο Αλλάχ Γκολιπούρ θα αγωνιστεί απευθείας στον προημιτελικό με αντίπαλο τον Ιρανό Γιασμίντ Φαζελικελισβάρι.

Στα 78 κιλά ο Δημήτρης Κουρέντζης θα διασταυρωθεί με τον Ρώσο Γ. Πίλιεφ στον πρώτο γύρο.

Στα 88 κιλά ο Φίλιππος Μαρκάκης κληρώθηκε με τον Αμερικανό Σ. Κινγκ.

Στα 130 κιλά θα έχουμε ελληνικό «εμφύλιο», καθώς κληρώθηκαν αντιμέτωποι ο Σπύρος Κουρσάρης και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στα προημιτελικά.

Στην ίδια κατηγορία ο Αποστόλης Στάμος θα περιμένει τον αντίπαλό του από τον αγώνα του Πολωνού Μπούγιοτσεκ με τον Ιρανό Νταρζινεζάντρ.

Στη Γ' κατηγορία και στα 78 κιλά ο Μανώλης Καραβάνος θα αγωνιστεί στα προημιτελικά με τον Σ. Ζολντάγεφ από το Καζακστάν.

Τέλος, στα 88 κιλά ο Εμζάριος Μπετινίδης θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Ουκρανό Γκάβριλετς.

Συνολικά 20 Έλληνες θα συμμετέχουν στη διοργάνωση, με τους υπόλοιπους να μπαίνουν τις επόμενες ημέρες στις κατηγορίες της ελληνορωμαϊκής.