Ολυμπιακός: Ενίσχυση με τον Δημήτρη Βαρβαρέσο

Προσθήκη για το τμήμα πυγμαχίας του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δημήτρη Βαρβαρέσου.

Ολυμπιακός: Ενίσχυση με τον Δημήτρη Βαρβαρέσο

Ο Δημήτρης Βαρβαρέσος στον Ολυμπιακό. Ο 31χρονος πυγμάχος αγωνίζεται στην κατηγορία των 81 κιλών. Ο αθλητής του τμήματος πυγμαχίας του Ολυμπιακού, δήλωσε υπερήφανος γιατί όπως είπε ένα μεγάλο όνειρο, παίρνει σάρκα και οστά, αφού ήθελε να αγωνίζεται με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Βαρβαρέσο ο οποίος εντάσσεται στο τμήμα Πυγμαχίας του συλλόγου μας. Ο Δημήτρης Βαρβαρέσος είναι γεννημένος στις 5/3/1990 και αγωνίζεται στην κατηγορία των 81kg».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Βαρβαρέσος ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, είμαι κομμάτι του Ολυμπιακού. Αισθάνομαι υπερήφανος που ένα μεγάλο όνειρο, παίρνει σάρκα και οστά, το να αγωνίζομαι με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος. Γνωρίζω πολύ καλά το βάρος και την ευθύνη που απορρέει από αυτό και δεσμεύομαι για τα ανάλογα αποτελέσματα. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, ώστε να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων του τμήματος Πυγμαχίας τα επόμενα χρόνια για να διευρύνουμε την κυριαρχία του στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις».