Γέμελος για το τρεμπλ του Ολυμπιακού: «Υποχρέωσή μας να κατακτούμε το πρωτάθλημα»

Ο Νίκος Γέμελος, ο προπονητής των τίτλων, μίλησε για το τρεμπλ του Ολυμπιακού και στην ανοιχτή θάλασσα. Ο έμπειρος τεχνικός μετά την κλασική κολύμβηση, πανηγύρισε τρεμπλ και στην ανοιχτή θάλασσα.

Γέμελος για το τρεμπλ του Ολυμπιακού: «Υποχρέωσή μας να κατακτούμε το πρωτάθλημα»

Ένα ακόμη τρεμπλ για την ομάδα του Ολυμπιακού στην κολύμβηση, αυτή τη φορά στην ανοιχτή θάλασσα. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έκανε το τρεμπλ και στην κλασική κολύμβηση, κατακτώντας το πρωτάθλημα στη γενική βαθμολογία αλλά και σε αυτές των ανδρών και γυναικών.

«Εφόσον ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που ξεκίνησε να δουλεύει πρώτος τη μαραθώνια κολύμβηση, συνεχίζει την παράδοση. Είναι υποχρέωση των προπονητών και των αθλητών να κατακτούμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για να αρχίζει επιτυχίες και να τις συνεχίζει.

Ολυμπιακός Έβδομο σερί τρεμπλ στην Ανοιχτή Θάλασσα

Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική, σε πολύ καλό επίπεδο και πρέπει να την εξελίξουμε ακόμα περισσότερο ώστε να συναγωνίζεται διεθνείς διοργανώσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος, ο οποίος πανηγύρισε το τρεμπλ στην κλασική κολύμβηση στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγους μήνες και σήμερα Κυριακή (12/9) το τρεμπλ στην κλασική κολύμβηση.

Ο Ολυμπιακός ήταν και φέτος ο μεγάλος θριαμβευτής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Ανοιχτής θαλάσσης.

Ο Ολυμπιακός ήταν, για ακόμα μια χρονιά, ο μεγάλος θριαμβευτής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Ανοιχτής θαλάσσης, που διεξήχθη στην Παραλία Διστόμου του οικισμού Άσπρα Σπίτια κατακτώντας και τους τρεις τίτλους, στους άντρες, στις γυναίκες και στη γενική βαθμολογία.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρώτευσαν στη γενική βαθμολογία ενώ πήραν και τις επιμέρους βαθμολογίες των ανδρών και των γυναικών, πανηγυρίζοντας την επίτευξη ενός ακόμα τρεμπλ.