Ανοιχτή θάλασσα: Κολύμπησε στα 2,5 χιλιόμετρα ο Γιώργος Μαυρωτάς (vid)

Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς κολύμπησε στα 2,5 χιλιόμετρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτής θάλασσας. Οι δηλώσεις του και η απονομή που του έγινε στον τερματισμό της κούρσας.

Ανοιχτή θάλασσα: Κολύμπησε στα 2,5 χιλιόμετρα ο Γιώργος Μαυρωτάς (vid)

Όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά πέτυχε κι έναν αξιοπρεπέστατο χρόνο στον αγώνα των 2,5 χιλιομέτρων Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας (Open Water) στην παραλία Διστόμου, στον οικισμό Άσπρα Σπίτια, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς,.

Στον τερματισμό τον περίμεναν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, η Ταμίας της ΚΟΕ και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Ελευθερίας Σαραντίδου και Δήμαρχος Γιπαννης Σταθάς, τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΚΟΕ και οι εκπρόσωποι των χορηγών που του απένειμαν τιμητική πλακέτα.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Ήταν μια απολαυστική εμπειρία αυτός ο αγώνας. Πολύ ωραίες συνθήκες. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όσους συμμετείχαν. Νομίζ ότι η προπόνηση που μου έκανε η Γιαννουρής στα νειάτα μου έχει πιάσει τόπου και φαίνεται ότι κρατάει ακόμα. Η επόμενη αθλητική συμμετοχή θα είναι στα 5 χλμ. στο πλαίσιο του ημιμαραθωνίου Αθηνών. Όλα αυτά γίνονται για να στηρίξουμε την επανεκκίνηση του αθλητισμού, με κανόνες, οργάνωση και υπευθυνότητα, όπως επιβάλλουν οι συνθήκες της πανδημίας από τον κορωνοϊό».