Τμήμα αγωνιστικής ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας ιδρύει ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου ανήγγειλε τη σύσταση τμήματος αγωνιστικής ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας για τους αποφοιτήσαντες των σχολών ιστιοπλοΐας που διαθέτει αλλά και για οποιονδήποτε άλλον ενδιαφερόμενο.

Τμήμα αγωνιστικής ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας ιδρύει ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Την έναρξη λειτουργίας τμήματος αγωνιστικής ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης αποφάσισε ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του ΝΟΣ, το τμήμα απευθύνεται στους αποφοιτήσαντες των σχολών ιστιοπλοΐας του Ομίλου ή όποιον άλλον ενδιαφερόμενο, ώστε να είναι εφικτή η συνεχής ενασχόλησή τους με το άθλημα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Επιπλέον, αναφέρει ξεκάθαρα ότι στόχος είναι «μέσα από τις προπονήσεις να δημιουργηθεί και μια "δεξαμενή" αθλητών και αθλητριών με τους οποίους θα είναι εφικτή η δημιουργία πληρωμάτων, ώστε να μπορέσει ξανά το αγωνιστικό σκάφος μας "ΟΥΣΥΡΑ" να λάβει μέρος σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες ανοικτής θαλάσσης».

Το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ενημερώνει επίσης εξαρχής ότι για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του νέου τμήματος θα υπάρξει μηνιαία συνδρομή των συμμετεχόντων, η οποία θα οριστεί αμέσως μετά τον προσδιορισμό του πλήθους των ενδιαφερομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής στο νεοσύστατο τμήμα είναι διαθέσιμη η γραμματεία του ΝΟΣ (τηλέφωνο 2281088666), όπως και το email του Ομίλου (contact@nosyrou.gr). Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για δήλωση συμμετοχής να το πράξουν μέχρι το τέλος Ιουλίου προκειμένου να ξεκινήσει η λειτουργία του τμήματος αγωνιστικής ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας το συντομότερο δυνατόν.