Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό» (pics)

Η Μαρία Αλζιγκούζη - Κομηνέα μέλος της Εθνικής ομάδας της καλλιτεχνικής κολύμβησης προετοιμάζεται για το μεγάλο ραντεβού στο Τόκιο.

Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό» (pics)

Η Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα μίλησε για την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες με το ομαδικό της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

«Το όνειρο μου, όπως και το όνειρο κάθε αθλητή, ήταν να συμμετάσχω στην μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του πλανήτη, τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Νιώθω ύψιστη τιμή και υπερηφάνεια που θα εκπροσωπήσω την χώρα μου σε αυτόν τον μεγάλο θεσμό. Για μένα είναι πολύ σημαντικό και μόνο το ότι θα λάβω μέρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα στους συγκεκριμένους, στο Τόκιο, οι οποίοι θα αποτελέσουν ιστορική στιγμή στον αθλητισμό, λόγω των εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών κάτω από τις οποίες θα πραγματοποιηθούν.

Επίσης είναι η πρώτη φορά όπου η Ελλάδα θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες με το ομαδικό, μετά το 2004 όπου μετείχε ως διοργανώτρια χώρα, γεγονός που καθιστά την συγκεκριμένη συμμετοχή της Ελλάδας ιστορική στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Εύχομαι πρώτα απ’ όλα να φτάσουμε υγιείς στο Τόκιο και υπόσχομαι να φανώ αντάξια αυτής της μεγάλης τιμής που μου δόθηκε, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό σε όλα τα επίπεδα», τόνισε χαρακτηριστικά η Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα.

Η Δανάη Καριώρη που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, είναι έτοιμη να ζήσει το όνειρο της παρθενικής της συμμετοχής, στην κορυφαία διοργάνωση του κόσμου.

«Νιώθω πανευτυχής που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα και θα είμαι μέλος της πολυπληθής αποστολής του υγρού στίβου στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Είμαι υπερήφανη για την ομάδα μου που καταφέραμε να εκπληρώσουμε αυτόν τον υψηλό στόχο της συμμετοχής στην Ολυμπιάδα και θα είμαστε η πρώτη ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης που κέρδισε τη πρόκριση. Οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι ένα όνειρο ζωής για εμένα και στις δύσκολες συγκυρίες που ζούμε είναι ένα δείγμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Με την ομάδα μου θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό, να δείξουμε σε όλο το κόσμο το ελληνικό πνεύμα μέσα από τις χορογραφίες μας και τη δύναμη μας να ξεπερνάμε όλες τις αντιξοότητες. Τέλος, εύχομαι να είναι μια αξέχαστη εμπειρία και να το ζήσουμε όσο πιο έντονα και θετικά γίνεται».