Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Δάκρυσε αξιωματούχος όταν ανακοίνωσε την ακύρωση των εισιτηρίων

Ο Χιντενόρι Σουζούκι από το τμήμα μάρκετινγκ της οργανωτικής επιτροπής ξέσπασε σε δάκρυα καθώς ζήτησε συγγνώμη από άτομα των οποίων τα εισιτήρια ακυρώθηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Δάκρυσε αξιωματούχος όταν ανακοίνωσε την ακύρωση των εισιτηρίων

Ένας αξιωματούχος των Ολυμπιακών Αγώνων, που είναι υπεύθυνος για τις πωλήσεις εισιτηρίων, ξέσπασε σε δάκρυα την Παρασκευή (9/7) καθώς ζήτησε συγγνώμη από άτομα των οποίων τα εισιτήρια ακυρώθηκαν, λόγω της απόφασης των διοργανωτών για διεξαγωγή της διοργάνωσης, χωρίς θεατές στην περιοχή του Τόκιο λόγω της Τπανδημίας του κορονοϊού.

«Έχουμε κάνει ό, τι μπορούσαμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες εκείνων που είχαν αγοράσει τα εισιτήρια και αισθάνομαι μια βαθιά αίσθηση πόνου», δήλωσε ο Χιντενόρι Σουζούκι από το τμήμα μάρκετινγκ της οργανωτικής επιτροπής, εξηγώντας τις διαδικασίες που σχετίζονται με την ακύρωση των εισιτηρίων.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την απόφαση να απαγορεύσουν την προσέλευση θεατών στα γήπεδα του Τόκιο την Πέμπτη (8/7), καθώς ένα νέο κύμα μολύνσεων ανάγκασε την Ιαπωνία να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην πρωτεύουσα, που θα διαρκέσει καθ' όλην την διάρκεια των αγώνων (23 Ιουλίου με 8 Αυγούστου).

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ