Ολυμπιακοί Αγώνες: Στο Τόκιο με την ομάδα ιππασίας των ΗΠΑ η κόρη του Μπρους Σπρίνγκστιν

«Είναι ένα όνειρο που ακολουθώ από τότε που έχω μνήμη, και τώρα επιτεύχθηκε»: Η Τζέσικα Σπρίνγκστιν, κόρη του «αφεντικού» της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, επιλέχθηκε στην αμερικανική ομάδα ιππασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και εκδηλώνει τον ενθουσιασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στο Τόκιο με την ομάδα ιππασίας των ΗΠΑ η κόρη του Μπρους Σπρίνγκστιν

Η διοργάνωση στην ιαπωνική πρωτεύουσα θα είναι η πρώτη για την Τζέσικα Σπρίνγκστιν ως βασική της ομάδας, καθώς στους Ολυμπιακούς του 2012, στο Λονδίνο, ήταν αναπληρωματική. Η Τζέσικα γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1991 και είναι καρπός του έρωτα μεταξύ του Μπρους Σπρίνγκστιν και της τραγουδίστριας Πάτι Σιάλφα.

Η Αμερικανίδα ιππέας, νούμερο 27 στην παγκόσμια κατάταξη, είναι μέρος μιας ομάδας τεσσάρων αθλητών που θα αγωνιστούν στο άλμα και στα εμπόδια έχοντας για άλογο τον Ντον Χουάν, έναν 12χρονο Βέλγο επιβήτορα.

«Απεριόριστη ευγνωμοσύνη στην ομάδα μου, στους φίλους μου και στην οικογένειά μου που με βοήθησαν να επιτύχω όλα αυτά», ήταν το μήνυμα που δημοσίευσε η αθλήτρια. «Διαδρομή στο Τόκιο! Και δεν υπάρχει άλλο άλογο στον κόσμο με το οποίο θα προτιμούσα να κάνω αυτό το ταξίδι».

πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ