Ιστιοπλοΐα: Πέντε Έλληνες στο παγκόσμιο Όπτιμιστ

Οι Ιακωβίνα Κερκέζου, Ελισάβετ Άννα Γουίντερς, Ελένη Αλχανάτη, Ιάσων Παναγόπουλος και Αθανάσιος Ζαρίμης αναχώρησαν για την Ιταλία για να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Όπτιμιστ.

Ιστιοπλοΐα: Πέντε Έλληνες στο παγκόσμιο Όπτιμιστ

Για την Ιταλία αναχώρησαν πέντε Έλληνες ιστιοπλόοι, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Όπτιμιστ. Η σπουδαία αυτή διοργάνωση θα διεξαχθεί στη λίμνη Γκάρντα από την Παρασκευή 2 Ιουλίου μέχρι τις 10 του μήνα.


Μετά το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ισπανίας, οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες έχουν... βάλει πλώρη για νέες διακρίσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Στην κορυφαία διοργάνωση θα αγωνιστούν οι Ιακωβίνα Κερκέζου του Ν.Ο. Καλαμακίου, Ελισάβετ Άννα Γουίντερς του Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης, Ελένη Αλχανάτη του Ν.Ο.Π. Φαλήρου, Ιάσων Παναγόπουλος του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας και Αθανάσιος Ζαρίμης του Ν.Ο. Καλαμακίου.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής Θεόδωρος Καλογερής και συνοδός προπονητής ο Αντώνης Τσιμπουκέλης.