Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Πετρούνιας: «Κατέθεσα την ψυχή μου για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς» (vid)

Ο θριαμβευτής της Ντόχα, Λευτέρης Πετρούνιας, επέστρεψε στην Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο και γεμάτος δύναμη ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Πετρούνιας: «Κατέθεσα την ψυχή μου για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς» (vid)

Στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" τον περίμενε η Βασιλική Μιλλούση με τις κόρες τους, αλλά και εκπρόσωποι της διοίκησης της Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

«Κατέθεσα την ψυχή μου για να πάρω αυτή την πρόκριση. Αυτή η πρόκριση ήταν πολύ δύσκολη. Το σκορ που χρειαζόμουν πιθανότατα είναι χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο. Κατάφερα να πάρω παραπάνω. Η πίεση ήταν μεγάλη και δεν ήταν αγώνας για καρδιακούς».

Όσο αφορά το μυστικό της επιτυχίας είπε: «Να προσπαθείς ότι και να κάνεις στη ζωή σου να το κάνεις πολύ καλά. Να το θέλεις και να το πιστεύεις πάρα πολύ. Ρισκάραμε με το χειρουργείο και το ξέραμε. Πιστέψαμε όμως και φέραμε την πρόκριση έστω και στο παραπέντε. Την αφιερώνω στην οικογένεια μου. Σκοπός είναι να ακουστεί ο εθνικός ύμνος στο Τόκιο. Μετά από αυτή την πρόκριση που την πάλευα δυο χρόνια είμαι πιο ελαφρύς ψυχολογικά. Αυτό που θέλω είναι να πάρω το αεροπλάνο και να πάω στο Τόκιο. Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους».

Ο Λευτέρης Πετρούνιας που είναι μόλις 30 ετών ρωτήθηκε εάν θα συνεχίσει και μετά από το Τόκιο και η απάντησή του ήταν καταφατική!