Πάλη σε άμμο: Αρχίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Κατερίνη

Στις «ράγες» της κανονικότητας μπαίνει σταδιακά και η εγχώρια πάλη με τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην άμμο σήμερα (20/6) στην Κατερίνη.

Πάλη σε άμμο: Αρχίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Κατερίνη

Σήμερα (20/6) διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πάλης στην άμμο και αυτό αποτελεί μια μεγάλη είδηση για το αγώνισμα στην Ελλάδα.

Ο λόγος είναι ότι αποτελεί το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μετά την πολύμηνη διακοπή λόγω του lockdown. Ταυτόχρονα όμως σηματοδοτεί την επανέναρξη του αγωνιστικού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

Στη φιλόξενη πρωτεύουσα της Πιερίας, την Κατερίνη, περισσότεροι από 200 αθλητές από 30 σωματεία θα διεκδικήσουν τους πρώτους τίτλους της χρονιάς. Οι συμμετοχές ήταν πολλές και άπαντες απέδειξαν ότι επιθυμούν να βρεθούν ξανά σε μια παλαίστρα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο μπιτς μπαρ «Aloha» και θα ξεκινήσουν στις 13:00. Οι αθλητές θα αγωνιστούν σε δύο παλαίστρες και θα υπάρχει μετάδοση μέσω live streaming.

Να σημειωθεί πως η ΕΛΟΠ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας και στόχος όλων είναι να γίνουν απολαυστικοί και ασφαλείς αγώνες.