Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Δεν θα πραγματοποιήσουμε εκδήλωση στη Λεωφόρο»

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός τόνισε ότι δεν θα πραγματοποιήσει κάποια εκδήλωση εντός και εκτός του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την ερχόμενη Κυριακή 30 Μαΐου. Η ανακοίνωση έρχεται μετά την απαγόρευση της Αστυνομίας για «κάθε υπαίθρια δημόσια συνάθροιση γύρω από το γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης" της Λεωφόρου Αλεξάνδρας».

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Δεν θα πραγματοποιήσουμε εκδήλωση στη Λεωφόρο»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι ενημέρωσε επίσημα τη ΓΑΔΑ πως δεν προτίθεται να πραγματοποιήσει κάποια εκδήλωση εντός και εκτός του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την ερχόμενη Κυριακή 30 Μαΐου.

Είχε προηγηθεί η απαγόρευση από πλευράς ΕΛ.ΑΣ «για κάθε υπαίθρια δημόσια συνάθροιση γύρω από το γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης" της Λεωφόρου Αλεξάνδρας» επικαλούμενη σοβαρό κίνδυνο επεισοδίων λόγω των προγραμματισμένων αρχαιρεσιών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) για τις 30 Μαΐου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Με επίσημο έγγραφο που έστειλε στη ΓΑΔΑ ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γνωστοποίησε ότι δεν θα πραγματοποιήσει κάποια εκδήλωση εντός και εκτός του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την Κυριακή 30 Μαΐου».