Καλλιτεχνική κολύμβηση: Οι 18 αθλήτριες που θα προετοιμαστούν στο καμπ της εθνικής ομάδας

Η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης ξεκινά προετοιμασία ενόψει της παρουσίας της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μάλτας. Ποιες είναι οι 18 αθλήτριες που θα βρίσκονται από τις 26/5 στο καμπ του ΟΑΚΑ.

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Οι 18 αθλήτριες που θα προετοιμαστούν στο καμπ της εθνικής ομάδας

Δεκαοκτώ αθλήτριες θα συμμετάσχουν στο καμπ προετοιμασίας της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ από τις 26 Μαΐου έως τις 27 Ιουνίου, ενόψει της συμμετοχής στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (30/6-4/7) στη Μάλτα.

Οι αθλήτριες που κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι οι εξής: Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου, Μαρία Καραπαναγιώτου (Ηρακλής), Ζωή Αγραφιώτη (Πανσερραϊκός), Γεωργία Ζώταλη, Ελένη Βάγια, Ελένη-Ηλιάνα Καραμάνη, Κατερίνα Μανασάκη, Βασιλική Μολώζη, Λύδια-Φωτεινή Παπαναστασίου (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης), Ζωή Καράγγελου, Ευθαλία-Δέσποινα Παγώνη, Ελένη Φράγκου (ΝΟΒΑ), Δήμητρα Καρατζόγλου, Ελένη Παπαδοπούλου (ΑΟΘ), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου (ΝΟ Χανίων), Δέσποινα Ταμπακάκη, Γλυκερία Ταραζά (Ωρίων).

Οι παραπάνω «18» θα πρέπει να παραβρίσκονται το πρωί (9.30) της Τετάρτης (26/5) στο ΟΑΚΑ. Όπως επισημαίνεται στη σχετική πρόσκληση που τους επιδόθηκε, σταδιακά θα γίνεται αξιολόγηση και επιλογή των αθλητριών προκειμένου να βγει η τελική δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στη Μάλτα.