Το ευχαριστώ της Γυμναστικής Ομοσπονδίας στην ΕΟΕ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ Σπύρο Καπράλο, είχε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Θανάσης Σταθόπουλος, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΕ Μανώλη Κολυμπάδη.

Το ευχαριστώ της Γυμναστικής Ομοσπονδίας στην ΕΟΕ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ Σπύρο Καπράλο, είχε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Θανάσης Σταθόπουλος, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΕ Μανώλη Κολυμπάδη. Τον κ. Σταθόπουλο στην έδρα της ΕΟΕ συνόδευσε ο Ολυμπιονίκης της γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας μαζί με τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη, η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου που κατέκτησε πρόσφατα το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στον ακροβατικό διάδρομο νεανίδων και ο προπονητής της Απόστολος Σταυριανίδης!

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. ευχαρίστησε την ΕΟΕ και προσωπικά τον κ. Καπράλο για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια, καθώς όλα ταξίδια των αθλητών και των αθλητριών της γυμναστικής στις διεθνείς διοργανώσεις από την αρχή της χρονιάς, πραγματοποιήθηκαν με την οικονονομική συνδρομή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Επίσης συζητήθηκε και το θέμα της πρόκρισης του Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Ο Σπύρος Καπράλος διαβεβαίωσε τον κ. Σταθόπουλο ότι η ΕΟΕ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και στο μέλλον, ενώ συνεχάρη την Αλεξάνδρα Εφραίμογλου και τον προπονητή της για το ασημένιο μετάλλιο και τους ευχήθηκε να έχουν και ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.