Άρση Βαρών: Στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος οι Έλληνες πρωταθλητές

Σε ρυθμούς του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Εφήβων - Νεανίδων έχει μπει η ελληνική ομάδα.

Άρση Βαρών: Στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος οι Έλληνες πρωταθλητές

Σε ρυθμούς του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Εφήβων - Νεανίδων έχει μπει η ελληνική ομάδα. Το γκρουπ των αθλητών μας που βρίσκεται στη Τοσκάνδη έχει κάνει ήδη τις πρώτες του προπονήσεις και ετοιμάζεται να μπει στη μάχη της μεγάλης αυτής διοργάνωσης.

Τη Δευτέρα (24/5) στις 11:30 (σ.σ. οι ώρες είναι Ελλάδας) θα αγωνιστεί ο Κωνσταντίνος Λαμπριανίδης στο Β γκρουπ των 61κ., ενώ στις 17:00 θα συμμετάσχει η Ελενα Τζατζολάρη στο Α γκρουπ των 55 κιλών. Την Τρίτη (25/5) στις 9:00 θα αγωνιστεί η Μαρία Καρδαρά στο Β γκρουπ των 59κ.

Επόμενη ελληνική συμμετοχή στη διοργάνωση είναι την Πέμπτη (27/5) όπου στις 9.00 η Νεφέλη Αντωνιάδου θα συμμετάσχει στο Β γκρουπ των 71κ., ενώ την ίδια ημέρα στις 11.30 θα αγωνιστεί στο Β γκρουπ των 81κ. ο Δημήτρης Τσιτλακίδης. Τέλος την Παρασκευή στις 17:00 ο Γιώργος Ιορδανίδης θα συμμετάσχει στο Α γκρουπ των 89κ..

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση σηματοδοτεί την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ηλικιακή κατηγορία Εφήβων - Νεανίδων. Λόγω την πολύμηνης διακοπής εξαιτίας του κορονοϊού, όλες οι χώρες συμμετέχουν με πάρα πολλούς αθλητές και γι αυτό η διοργάνωση στο Ουζμπεκιστάν είναι μία από τις μεγαλύτερες από άποψη συμμετοχών τα τελευταία χρόνια.