Τεχνική κολύμβηση: Δύο νέα όρια και τρεις ακόμα επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο

Μετά τα τέσσερα όρια της πρεμιέρας την Παρασκευή (14/5) το πρωί, στα Γιάννενα είχαμε δύο νέα όρια το βράδυ της Παρασκευής (15/5) στην τεχνική κολύμβηση.

Τεχνική κολύμβηση: Δύο νέα όρια και τρεις ακόμα επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο

Άλλοι δύο αθλητές μας κατάφεραν να πιάσουν τα όρια και τρεις ακόμα να τα επιβεβαιώσουν, για τη συμμετοχή τους με τις Εθνικές ομάδες στα επερχόμενα Παγκόσμια πρωταθλήματα Ανδρών - Γυναικών και Νέων - Νεανίδων, από τους απογευματινούς τελικούς της πρώτης αγωνιστικής ημέρας της Ημερίδας Επιδόσεων Εθνικών Ομάδων στο κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας στα Γιάννενα, την Παρασκευή (14/5). Η Ημερίδα συνεχίζεται αύριο Σάββατο (15/5) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (16/5).

Συγκεκριμένα όσοι έπιασαν και επιβεβαίωσαν τον στόχο:

Αναστάσιος Μυλωνάκης (ΑΝΟ Αργυρούπολης) 50 μ. άπνοια 14.13, επιβεβαίωση ορίου για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών (που θα γίνει στο 3-9 Ιουλίου Τομσκ της Ρωσίας).

Χρήστος Καλαϊτζόπουλος (Δελφίνια Πτολεμαϊδας) 200 μ. διπλά πέδιλα 1.36.51, όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών.

Κατερίνα Μανιάτη (ΑΝΟ Αμφιθέας) 200 μ. διπλά πέδιλα 1.49.08, επιβεβαίωση ορίου για Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων - Νεανίδων (13-19 Ιουνίου Λινιάνο Ιταλίας).

Καλτσουκαλάς Γιώργος (Δελφίνια Περιστερίου) 50 μ. άπνοια 15.49, επιβεβαίωση ορίου για Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων - Νεανίδων.

Απόστολος Λαμπαδάρης (ΚΟ Καλαμαριάς) 200 μ. επιφάνεια 1.27.06, όριο για Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων - Νεανίδων.

Στο κολυμβητήριο των Ιωαννίνων, την πρώτη μέρα των αγώνων, έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυράκος Γιαννόπουλος και ο Α΄Αντιπρόεδρος Λεωνίδας Αθανασιάδης.