Τεχνική Κολύμβηση: Τέσσερα όρια για τα Παγκόσμια Ανδρών - Γυναικών και Νέων – Νεανίδων

Με το...καλημέρα είχαμε τέσσερα όρια για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ανδρών - Γυναικών και Νέων – Νεανίδων, στην πρώτη αγωνιστική της Ημερίδας Επιδόσεων Εθνικών Ομάδων στο κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας στα Γιάννενα.

Τεχνική Κολύμβηση: Τέσσερα όρια για τα Παγκόσμια Ανδρών - Γυναικών και Νέων – Νεανίδων

Τέσσερις αθλητές και αθλήτριές μας κατάφεραν να πιάσουν τα όρια για τη συμμετοχή τους με τις Εθνικές ομάδες στα επερχόμενα Παγκόσμια πρωταθλήματα Ανδρών - Γυναικών και Νέων - Νεανίδων, από τους πρωϊνούς κιόλας προκριματικούς της πρώτης αγωνιστικής της Ημερίδας Επιδόσεων Εθνικών Ομάδων στο κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας στα Γιάννενα, την Παρασκευή (14/5). Η Ημερίδα θα ολκληρωθεί την Κυριακή (16/5).

Συγκεκριμένα το όριο έπιασαν οι:

Ο Αναστάσιος Μυλωνάκης (ΑΝΟ Αργυρούπολης), στα 50 μ. άπνοια, έπιασε όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών (που θα γίνει στο 3-9 Ιουλίου Τομσκ της Ρωσίας) με χρόνο 14.36.

Η Κατερίνα Μανιάτη (ΝΟ Αμφιθεας), στα 200 μ. δίπλα πεδιλα, έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων - Νεεανίδων (που θα γίνει 13-19 Ιουνίου Λινιάνο της Ιταλίας) με χρόνο 1:49.42.

Ο Βασίλης Χατζηδάκης (ΝΟ Χανίων), στα 50 μ. άπνοια, έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων - Νεναίδων με χρόνο 15.25.

Ο Γιώργος Καλτσουκαλάς (Δελφίνια Περιστερίου) στα 50 μ. άπνοια, όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων - Νεανίδων με χρόνο 15.62.

Παρών στην πρώτη μέρα των αγώνων στα Γιάννενα είναι και ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος.