Συγχαρητήρια από Αυγενάκη και ΕΟΕ στην Τζέλη για την πρόκριση στο Τόκιο (pics)

Μετά την πρόκριση της Φένιας Τζέλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Λευτέρης Αυγενάκης και η ΕΟΕ έσπευσαν να εκφράσουν τα συγχαρητήριά τους στην πρωταθλήτρια του τάε κβον ντο για τη μεγάλη επιτυχία της.

Συγχαρητήρια από Αυγενάκη και ΕΟΕ στην Τζέλη για την πρόκριση στο Τόκιο (pics)

Η Φένια Τζέλη κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μεγαλώνοντας έτσι την ελληνική αποστολή που θα αγωνιστεί στην κορυφαία διοργάνωση της ιαπωνικής πρωτεύουσας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η σπουδαία επιτυχία της Ελληνίδας πρωταθλήτριας του τάε κβον ντο προκάλεσε την εκδήλωση συγχαρητηρίων από την πλευρά του Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού σε ανάρτησή του στα social media ανέφερε:

«Θερμά συγχαρητήρια στη Φένια Τζέλη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Στα 19 της πήρε το εισιτήριο για Ιαπωνία από το προολυμπιακό στη Σόφια στα -57 κιλά του τάε κβον ντο. Μπράβο, Φένια, πάμε για μετάλλιο όπως το 2018 στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων».

Στη δική της ανάρτηση η ΕΟΕ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει τα παρακάτω:

«Η ελληνική ομάδα για το Τόκιο μεγαλώνει! Η 19χρονη πρωταθλήτρια του τάε κβον ντο Φένια Τζέλη προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσα από τους αγώνες του προολυμπιακού τουρνουά στη Σόφια! Θερμά συγχαρητήρια στη Φένια Τζέλη και στον προπονητή της Νίκο Παϊταρίδη».

Η #ΤeamHellas ?? για το Τόκιο μεγαλώνει! Η 19χρονη πρωταθλήτρια του τάεκβοντο Φένια Τζέλη προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς...

Δημοσιεύτηκε από Hellenic Olympic Committee στις Σάββατο, 8 Μαΐου 2021