Ενόργανη Γυμναστική: Στον τελικό ο Αντώνης Τανταλίδης

Ο Αντώνης Τανταλίδης θα συμμετάσχει στον τελικό της Παρασκευής (23/4), στο σύνθετο ατομικό ανδρών, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Βασιλείας.

Ενόργανη Γυμναστική: Στον τελικό ο Αντώνης Τανταλίδης

Στον τελικό του σύνθετου ατομικού ανδρών, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Βασιλείας, θα συμμετάσχει τελικά ο Αντώνης Τανταλίδης.

Η ελληνική αποστολή ενημερώθηκε σχετικά την Παρασκευή για την παρουσία του Τανταλίδη στον τελικό.

«Την ευκαιρία να συμμετάσχει στον τελικό του σύνθετου ατομικού ανδρών σήμερα το απόγευμα (Παρασκευή 23/04, 18:00 – 20:45) θα έχει ο Αντώνης Τανταλίδης, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Βασιλείας.

Ο ανερχόμενος Έλληνας πρωταθλητής ήταν 2ος αναπληρωματικός στη λίστα των υποψηφίων φιναλίστ, τερματίζοντας 26ος με 77,957 β. στον προκριματικό της Πέμπτης (22/04) και μένοντας οριακά έξω από την 24άδα του τελικού στο σύνθετο ατομικό.

Ωστόσο, η ελληνική αποστολή ενημερώθηκε σήμερα το πρωί ότι δύο από τους αθλητές που είχαν μπει στο «τοπ 24», ο Ολλανδός Κάσιμιρ Σμιντ και ο Λευκορώσος Γιαχόρ Σαραμκόου, δεν θα κάνουν χρήση του δικαιώματός τους να αγωνιστούν στον απογευματινό τελικό, εξέλιξη που ανοίγει τον δρόμο για την συμμετοχή του 24χρονου Τανταλίδη, ο οποίος εν τέλει θα βρει επιβράβευση για την σπουδαία προσπάθειά του στον προκριματικό», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ελληνική ομοσπονδία της γυμναστικής για τον Αντώνη Τανταλίδη.