ΚΟΕ: Έγινε η παράδοση και παραλαβή στα γραφεία της Ομοσπονδίας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (21/4) στα γραφεία της ΚΟΕ, η επίσημη παράδοση και παραλαβή από την απερχόμενη Διοίκηση της Ομοσπονδίας στην εκλεγείσα, από τις αρχαιρεσίες της 29ης Μαρτίου 2021.

ΚΟΕ: Έγινε η παράδοση και παραλαβή στα γραφεία της Ομοσπονδίας

Παράδοση παραλαβή την Τετάρτη (21/4) στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας. Στα γραφεία της ΚΟΕ, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παράδοση και παραλαβή από την απερχόμενη Διοίκηση της Ομοσπονδίας στην εκλεγείσα, από τις αρχαιρεσίες της 29ης Μαρτίου 2021.

Με τον τρόπο αυτό, ολοκληρώθηκε και τυπικά η διαδικασία της ανάληψης των καθηκόντων από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τον νέο Πρόεδρο της ΚΟΕ, Κυριάκο Γιαννόπουλο.

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος με 111 ψήφους, θυμίζουμε πως κέρδισε τις εκλογές της ΚΟΕ με την παράταξη «Κολυμπάμε Μαζί». Ο Σπύρος Γιαννιώτης πήρε 91 ψήφους στις εκλογές που διεξήχθησαν πριν από περίπου έναν μήνα.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΟΕ, λίγες ώρες μετά τις εκλογές είχε δηλώσει:

«Εύχομαι ολόψυχα, τόσο στον Πρόεδρο Κυριάκο Γιαννόπουλο, όσο και τα υπόλοιπα εκλεγμένα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και των Οργάνων της ΚΟΕ, καλή Επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν, με σύνεση και εργατικότητα να κάνουν κατάθεση ψυχής τους, ώστε η ΚΟΕ να παραμείνει όπως τώρα Κορυφαία Ομοσπονδία.

Θέλω να ευχαριστήσω τους δεκάδες συνεργάτες μου στα Δ.Σ και τα υπόλοιπα Όργανα της ΚΟΕ όλα αυτά τα χρόνια που ηγήθηκα της Ομοσπονδίας, καθώς επίσης όλους τους υπαλλήλους, συνεργάτες προπονητές, τεχνικούς συμβούλους και επιστημονικό προσωπικό, οι οποίοι με την τεράστια προσπάθεια και γνώση τους, συνέβαλαν ώστε η ΚΟΕ να είναι η Κορυφαία Ομοσπονδία, σε επίπεδο δράσης και αναφοράς της.

Εύχομαι στα Σωματεία μας Καλή Τύχη, να είναι ενεργά και συμπαραστάτες σ' όλα τα επίπεδα της Ομοσπονδίας μας.

Την επόμενη ημέρα, νικητές και ηττημένοι δεν υπάρχουν γιατί ο αγώνας μας είναι κοινός και προς την ίδια κατεύθυνση.

Καλή τύχη, καλή συνέχεια, με στόχο την πρόοδο και ανάπτυξη του χώρου μας.

Ευχαριστώ όλους εκείνους που μου έδωσαν το δικαίωμα και μου έκαναν την τιμή να πορευτώ αυτό το όμορφο και σημαντικό ταξίδι της ζωής μου, επί σειρά χρόνων.

Τελειώνοντας θέλω να ευχηθώ επίσης σ' όλους σας, αυτές τις δύσκολες στιγμές, πάνω απ' όλα να έχετε Υγεία».