Χρυσή η Φακίδη στην Ταραγόνα!

Νέα μεγάλη επιτυχία για την ελληνική ιστιοπλοΐα. Αυτή την φορά στους Μεσογειακούς αγώνες της Ταραγόνα με την Αθανασία Φακίδη να κατακτά το χρυσό.

Χρυσή η Φακίδη στην Ταραγόνα!

Η ελληνική ιστιοπλοΐα συνεχίζει και το 2018 να φέρνει μετάλλια στην χώρα. Σειρά είχε σήμερα η Αθανασία Φακίδη, που ολοκλήρωσε τον αγώνα της στους Μεσογειακούς Αγώνες πρώτη, στην κατηγορία λέιζερ ράντιαλ!

Η ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και σε 11 ιστιοδρομίες πήρε τέσσερις πρωτιές! Συγκεκριμένα οι θέσεις που έφερε η Φακίδη ήταν: 7, 3, 1, 6, 1, 1, 3, 1, 7, 4 και 3.

Από την αρχή των αγώνων η Φακίδη έδειξε σε πόσο καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση ήταν και πανάξια ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Δεύτερη ήταν η Ιταλίδα Τζενάρο με 38β. και τρίτη η Ισπανίδα Κάθο με 40 βαθμούς. Η Μαρία Βλάχου κατέλαβε την 11η θέση με 109 βαθμούς σε σύνολο 15 σκαφών.

Στα Λέιζερ Στάνταρντ ο Αντώνης Μπουγιούρης τερμάτισε 9ος με 89β. και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου 14ος με 118 βαθμούς. Έτρεξαν 20 σκάφη κι έγιναν 11 κούρσες.