ΕΙΟ: Συνάντηση με Μάντη, Καγιαλή και Τσουλφά, Σπανάκη ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων

Η νέα διοίκηση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας είχε συνάντηση με τους Μάντη, Καγιαλή, Τσουλφά και Σπανάκη στο πλαίσιο του σχεδιασμού ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

ΕΙΟ: Συνάντηση με Μάντη, Καγιαλή και Τσουλφά, Σπανάκη ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο πλησιάζουν και η νέα διοίκηση της ΕΙΟ κάλεσε στα γραφεία της τους ιστιοπλόους των δυο σκαφών που θα μας εκπροσωπήσουν στην κλάση 470.

Στους άντρες τους Ολυμπιονίκες Παναγιώτη Μάντη, Παύλο Καγιαλή και στις γυναίκες την επίσης Ολυμπιονίκη Αιμιλία Τσουλφά και την Αριάδνη - Παρασκευή Σπανάκη.

Στη συνάντηση με τους αθλητές και τις αθλήτριες ο πρώτος αντιπρόεδρος, υπεύθυνος του τομέα αθλητισμού και εκπρόσωπος της ΕΙΟ στην ΕΟΕ Στέφανος Χανδακάς, παρουσία της προέδρου Νίκης Αναστασίου και του τεχνικού συμβούλου Τάκη Νικηφορίδη, αναφέρθηκε στον τελικό σχεδιασμό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας των ιστιοπλόων, η μεταφορά των σκαφών τους στην Ιαπωνία κι ασφαλώς το υγειονομικό πρωτόκολλο λόγω της πανδημίας.

Ο Χανδακάς διαβεβαίωσε τους αθλητές και τις αθλήτριες των 470 ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά οσο και το ΔΣ της Ομοσπονδίας θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν και πάντα σε στενή συνεργασία με την ΕΟΕ.