Πρώην αθλητής του NFL σκότωσε πέντε ανθρώπους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε (vid)

Ο Φίλιπ Άνταμς, πρώην παίκτης του NFL, βρέθηκε νεκρός, λίγες ώρες αφότου είχε δολοφονήσει πέντε ανθρώπους, εκ των οποίων τα δύο παιδιά ηλικίας 9 και 5 ετών!

Πρώην αθλητής του NFL σκότωσε πέντε ανθρώπους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε (vid)

Ακόμα ένα μακελειό στις ΗΠΑ, που σοκάρει άπαντες. Ο 32χρονος Φίλιπ Άνταμς αφαίρεσε τη ζωή πέντε ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους ήταν και δύο παιδιά και στη συνέχεια έβαλε τέλος και στη δική του ζωή!

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο Σερίφης Κέβιν Τόλσον, ο πρώην παίκτης του NFL αυτοκτόνησε και η σορός του βρέθηκε σε ένα σπίτι στο προάστιο Ροκ Χιλ, της Νότιας Καρολίνα.

Νεκροί είναι ο 70χρονος Ρόμπερτ Λέσλι, η 69χρονη σύζυγός του, Μπάρμπαρα, τα εγγόνια τους Άντα και Νόα Νέσλι, ηλικίας 9 και 5 ετών, αντίστοιχα. Επίσης σκότωσε και τον 38χρονο Τζέιμς Λιούις, ο οποίος εργαζόταν στο σπίτι της οικογένειας (εγκαταστάσεις air condition, επισκευές οροφής κτλ).

Ο δράστης πριν αποχωρήσει από το NFL, αγωνίστηκε στους San Francisco 49ers, τους New England Patriots, Oakland Raiders, τους Seattle Seahawks, τους New York Jets και τους Atlanta Falcons.