Τζούντο: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της ομοσπονδίας

Έγινε σήμερα (1/4) η συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο. Διαβάστε ποιοι είναι οι νέοι κάτοχοι των θέσεων στη διοίκηση του αθλήματος.

Τζούντο: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της ομοσπονδίας

Σε σώμα συγκροτήθηκε σήμερα (1/4) το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, το οποίο προήλθε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ της ΕΟΤ είναι η εξής:

Πρόεδρος: Δημήτριος Μιχαηλίδης

Α' αντιπρόεδρος: Χρήστος Αντωνίου

Β' αντιπρόεδρος: Θεοχάρης Αποστολάκης

Γ' αντιπρόεδρος: Ιωάννης Γαϊτάνης

Γενική γραμματέας: Βαλεντίνα Στεφανίδου

Αναπληρωτής γενικός γραμματέας: Αλέξιος Παπαδόπουλος

Ταμίας: Στεφανία Βαρότση

Αναπληρωτής ταμίας: Αλέξιος Κάπολας

Έφορος υλικού: Κωνσταντίνος Βάγιας

Μέλη: Ιωάννης Καφενταράκης, Διονύσιος Ηλιάδης, Βιολέτα Μουρουζίδου, Βίκτωρ Σιώπης, Θεμιστοκλής Χαμογεωργάκης, Δημήτριος Σωτηρόπουλος.

Εκπρόσωπος των ενεργεία αθλητών στη διοίκηση της ομοσπονδίας τζούντο αναδείχθηκε κατά πλειοψηφία ο Αλέξης Ντανατσίδης και αναπληρωματικό η αθλήτρια Ελισάβετ Τελτσίδου, επίσης κατά πλειοψηφία.

Στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο που ακολούθησε συζητήθηκε αποκλειστικά το θέμα συγκρότησης της Δικαστικής Επιτροπής. Τα σωματεία-μέλη της ομοσπονδίας, σύμφωνα με το άρθρο 26 του ισχύοντος καταστατικού, καλούνται όπως «…υποδείξουν εγγράφως έναν εκπρόσωπό τους, κατά προτίμηση νομικό, υποψήφιο για μέλος της Δικαστικής Επιτροπής» το αργότερο έως τις 7 Απριλίου.