Ιππασία: Νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας ο Καρακασίλης

Ο Κωνσταντίνος Καρακασίλης εξελέγη στην ηγεσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας έπειτα από τις εκλογές που έγιναν σήμερα (29/3).

Ιππασία: Νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας ο Καρακασίλης

Ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, Κωνσταντίνος Καρακασίλης, πήρε και επισήμως σήμερα (29/3) το χρίσμα, με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.

Οι αρχαιρεσίες της ΕΟΙ διενεργήθηκαν μέσω της ψηφιακής κάλπης «Ζευς» και ο Καρακασίλης έλαβε 23 ψήφους, ενώ υπήρχαν και 3 λευκά.

Ως υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εξελέγησαν οι παρακάτω υποψήφιοι (στην παρένθεση αναφέρονται οι ψήφοι που έλαβε ο καθένας από αυτούς):

Γουναράς Δημήτριος (19), Κούβελος Ισίδωρος (18), Μπούτσης Δημήτριος (16), Μπάσδρας Ηρακλής (15), Παρασχάκης Γεώργιος (15), Χάρτζης Νικόλαος (15), Βαρδάκης Νικόλαος (14), Αντωνίου Αντώνιος (13), Διαμαντάρας Αντώνιος (13).

Για την τελευταία θέση μέλους του ΔΣ ακολούθησε κλήρωση μεταξύ των υποψηφίων Γεωργίλη Αθηνάς και Δημαρά Γεωργίου, που ισοψήφησαν με 12 ψήφους ο καθένας, κατόπιν της οποίας αναδείχθηκε o Δημαράς.

Τέλος, τακτικός εκπρόσωπος της ομοσπονδίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα είναι ο Ισίδωρος Κούβελος με 22 ψήφους (4 λευκά) και αναπληρωματικός ο Γεώργιος Δενδρινός με 18 (8 λευκά).