Πάλη: Στο διεθνές τουρνουά της Βουλγαρίας η εθνική ομάδα νέων ανδρών

Πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον θα μαζέψουν τα μέλη της εθνικής ομάδας πάλης νέων ανδρών που θα συμμετάσχουν στο διεθνές τουρνουά που φιλοξενείται στη Βουλγαρία.

Πάλη: Στο διεθνές τουρνουά της Βουλγαρίας η εθνική ομάδα νέων ανδρών

Στη Βουλγαρία βρίσκεται η εθνική ομάδα πάλης νέων ανδρών που θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά.

Το συγκεκριμένο ταξίδι εντάσσεται στο πλαίσιο του προγραμματισμού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης για τους διεθνείς αθλητές των μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών, προκειμένου να παίρνουν πολύτιμες παραστάσεις με αγώνες υψηλού επιπέδου.

Στη γειτονική βαλκανική χώρα έχουν ταξιδέψει για την Εθνική Κ23 οι Τάσος Ζεϊτινίδης (60 κιλά), Δημήτρης Κουπλίδης (63 κ.), Νίκος Καλαϊδόπουλος (67 κ.), Δημήτρης Τσομπανούδης (82 κ.), Ηλίας Παγκαλίδης (87 κ.), Αποστόλης Τσιόβολος (97 κ.), Νίκος Ντούνιας, ενώ ο Μιχάλης Ιωσηφίδης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα 130 κιλά.

Στο διεθνές τουρνουά θα αγωνιστεί και ο Γιώργος Πιλίδης. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά θα παλέψει, καθώς κρίθηκε ότι πρέπει να πάρει περισσότερους αγώνες για να καλύψει το χαμένο έδαφος από τον τραυματισμό του.

Την αποστολή συνοδεύουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιάννης Παγκαλίδης και Χρήστος Κατσαρός, ενώ στη Βουλγαρία βρίσκεται και ο διαιτητής Στέλιος Κανίδης.