Νέο Κύμα: «Με πίστη στο όραμα μας για την διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών»

Νέα τοποθέτηση από την παράταξη «Νέο Κύμα» του Σπύρου Γιαννιώτη, ενόψει των εκλογών στην κολυμβητική ομοσπονδία της Ελλάδας.

Νέο Κύμα: «Με πίστη στο όραμα μας για την διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών»

Με νέα τοποθέτησή της η παράταξη «Νέο Κύμα» του Σπύρου Γιαννιώτη, κάνει λόγο για πίστη στο όραμα για τη διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών στα αθλήματα του υγρού στίβου.

«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα τηλεδιασκέψεις με εκπροσώπους σωματείων απ' όλη την Ελλάδα.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας δεν ήταν εφικτή η επίσκεψη στις διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα που "καλλιεργούν" τα αθλήματα της ΚΟΕ αλλά μέσω τηλεδιασκέψεων είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τους εκπροσώπους των σωματείων για το πρόγραμμα της κίνησης μας "ΝΕΟ ΚΥΜΑ", αλλά το σπουδαιότερο να αφουγκραστούμε τις ανάγκες και τις αγωνίες τους. Καταγράψαμε τα προβλήματα και τις προτάσεις των σωματείων, και των προπονητών της κάθε περιφέρειας.

Δέσμευση μας είναι να δουλέψουμε για την λύση των προβλημάτων από την επομένη των εκλογών της 29ης Μαρτίου. Με πίστη στο όραμα μας για την διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών.

Με σωστό και ρεαλιστικό προγραμματισμό θα βρούμε τις λύσεις και όλοι μαζί θα οδηγήσουμε τα αθλήματα του υγρού στίβου στη νέα εποχή», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η παράταξη «Νέο Κύμα», ενόψει των εκλογών στην κολυμβητική ομοσπονδία της Ελλάδας.